jueves, 5 de noviembre de 2009

Copa Gironina Castell d'Aro






Copa gironina Castell d'Aro
Marxa popular

Diumenge dia 1 de novembre es va celebrar la cursa de la Copa gironina a Castell d'Aro, l'organització també va organitzar la primera marxa popular pels que no competim, advertits per companys de Bicis Esteve i l'Escoleta de que era una cursa dura, uns quants components d'aquest nou club ens vam decidir fer la cursa de 20km. "Collons" quina raó tenien els companys de l'avís, dura i molt dura la cursa (com diu el company Nava "dura de cojones") .
Dos dels nostres components en Miguel i en David van fer la carrera a ritme de competició com a preparació pel campionat de duatló que comença aquest cap de setmana, aconseguint unes bones posicions en la cursa.
La resta, en Jordi, Joan, Gelu, Antonio i jo (David) vam anar com vam poder, uns més bé que altres, però acabant tots i sense cap accident greu que ja és molt, vist per on els organitzadors van dissenyar el circuit de la cursa, una primera part amb uns corriols divertídissims però que no deixaven respirar ni descansar, per tot seguit passar a una pujada (la coneguda tuberia) llarga i enllaçant amb un corriol enrevessat, seguit per una baixada "amb collons" i arribar a una zona de cabres i baixada "guapa" cap a Castell d'Aro.
Per acabar, crec pels comentaris que tots van manifestar, que ens ho hem passat molt bé, a part d'algunes coses com els entrepans (una mica pobres) com el líquid al final de carrera una trista ampolla d'aigua, no sé, potser per el preu que es paga tothom es mereix alguna cosa més.
L'any que vé tornarem ( i espero que en millor forma física ).
Aquí us deixo el perfil de la cursa (pels entesos en la materia) casi 800m. d'acumulat, 21,7km. i una cota màxima de més o menys 340mts.





Fins a la propera, sort a tots per la cursa de Calonge!!!

1 comentario:

David dijo...

Com ya a dit el David modaxa "Es dura de collons", pero bastant divertida.
Per el quilometro 19 ens va anar be al Miquel i a mi per practicar la duatlón.