lunes, 12 de octubre de 2009

XIII MARXA CICLISTA ERMITA DEL REMEI

CASSÀ DE LA SELVA
Mentres els nostres companys (Angel, Miguel i David) van anar a fer la marató Artec a la Vall d'en Bas, als cuals els felicito desde aquí per la participació en aquesta prova duríssima, jo (David modaxa) junt amb un altre dels companys, en Jordi, vam anar a fer la Marxa de l'ermita del Remei a Cassà de la Selva, marxa que al final va ser gairabé com una carrera.
El recorregut de 27km. no gaire dur amb un principi tranquil, seguit d'alguna pujada trenacadora, corriols de baixada, desprès puja i baixa, trams divertits de baixada(anècdota en 200 metres cinc corredors punxats, increible semblava que algú hagues tirat xinxetes en el camí) i per acabar amb un final, per mi una mica "ligth", ja que van ser uns 6km totalment planers tipus carril bici. Al final arribada "bocata i beguda" per un diemenge de BTT.
A per cert ens vam picar i amb les pulsacions a tope tota la cursa, els 27km. en 1hora 38min. no està malament per dos "domingueros".

David (modaxa)

3 comentarios:

angel9008 dijo...

Pues no se que hubiese sido más duro, ir con vosotros a tope pulsaciones o con David Junior, bueno espero que la siguente estemos casi todos.

David dijo...

Pero que es esto!!!
Pagas 6€ y te dan un bocata de BUTIFARRA y un refresco!!!

David dijo...

Te queda bien la horquilla con la bici