martes, 20 de septiembre de 2011

2ª MARXA BARONIA DE SAS

Dissabte passat es va celebrar la segona marxa "Baronia de Sas" a Salt, a la tarda, sortida a les quatre, just a l'hora de fer la migdiada veient el tenis o qualsevol d'aquelles pel.lícules "plastes" que fan els caps de setmana a les tardes, però bé, que hi farem, el btt es el btt i si s'ha de córrer a la tarda doncs es fa.
En Pep (l'spiker) fa unes setmanes em va dir que aquesta cursa/marxa marcaria un abans i un després de totes les marxes que es fan a les comarques gironines, la veritat és que ho van assolir. L'ambient que hi havia a la sortida i a l'arribada era impressionat, música, beguda, stands amb material, toro mecànic, etc. Normalment quan arribo jo només queda el que agafa el temps, els companys que m'esperen i no gaire més ningú, dissabte vaig quedar al.lucinat de la quantitat de gent que hi havia a meta disfrutant del muntatge, un 10.
El circuit, duríssim i no ho dic jo que sóc un patata, sino que era un comentari general,(val a dir que era puntuable per la copa gironina de btt) duríssim però també el comentari general era....circuit divertidíssim, molt ben marcat amb cartellets indicant els Km. i cartells que avisaven de les zones amb més perill. Tot ple de corriols, de pujar i baixar sense descans, un autèntic trenca-cames, vaig fer una mitja de 165 pulsacions sense forçar gaire, hi havia estones que semblava que donaves voltes allà mateix!!, baixades guapes, algunes de posar peu a terra però quasi totes ciclables, molt bé. Els avituallaments, el primer ni el vaig veure, després en el segon no hi havia aigua, aquest tema crec que se'ls va escapar una mica de les mans per la gran afluència de corredors, ja que també es va organitzar una cursa a peu de 10 Km.

Ah, nois, però tot anava massa bé, ja em pensava arribar amb la bici ben neta i just un parell de quilòmetres abans d'arribar ens giren a l'esquerra i.....baixada a un rec i entrada a un túnel que passava per sota la carretera, la sorpresa, mig metre de fang per una banda i aigua i fang per l'altre, t'ho trobaves de cop i si no tenies la sort de poder treure les cales ràpidament ...doncs de cap al fang, podien haver posat una càmera haurien sortit "videos de primera" per un tub i mai millor dit.
Res més, felicitar a tota l'organització per la bona feina feta i si a la primera la va beneïr un bisbe en aquesta ens ha visitat el Papa, qui vindrà l'any que vé? l'abad de Montserrat potser.

Unes fotos dels corredors del club que hi vam assistir.

En Joan en plena acció betetera
  En Jordi seguint les marques d'en Joan, per cert no va tenir una bona entrada al túnel del final del recorregut per sort no es va fer res.L'Àngel en la sortida que sort que era neutralitzada
perquè al segon quilòmetre ja treiem el fetge.
Fins a la propera, apa adéu.
David.                                                         

3 comentarios:

Roger dijo...

David, felicitats pel 15è lloc de la marxa llarga per davant de molts "pro"....,

angel9008 dijo...

David, bona cronica con sempre y felicitats, per la teva cursa per davant de Pipo y Nava, se nota el entreno que portem.

DAVID (modaxa) dijo...

Es el que te anar de tapat, ningú et marca d'a prop.