jueves, 18 de agosto de 2011

LES 7 ERMITES FETES

Companys les 7 Ermites ja estan fetes, però el que m'han dit l'Àngel i en Roger (un Escoletero que el tenim adoptat) de les set ermites no en van veure cap, deurien anar molt depressa i no els va donar temps de veure-les, bé de fet jo que per petits problemes mecànics vaig haver de conformar-me amb la volta curta i anant de passeig, haig de dir que tampoc en vaig veure cap i en Fredy que també va fer la curta tampoc.
Respecte a la cursa i l'organització per tots els integrants de Tot Gas que vam participar ens ho vam passar molt bé, el circuit molt maco com sempre, amb corriols pujades exigents i rampes impossibles, també haig de dir que fà dos anys ens haguessim queixat de tots aquests trams que ara ens semblen divertits, això es el que fà la constància i l'entrenament, endevant companys.
Felicitar a tota l'organització ja que crec que van quedar una mica desbordats per tants corredors que diumenge van participar en aquesta marxa potser erem més de 500 beteteros i no va faltar rès, ni menjar, ni beure i com sempre molt bé amb el tema dels obsequis al acabar, els lots que sorteigen crec que de les comarques gironines aqusta marxa es un referent, que n'aprenguin!!


L'Àngel doblant un participant de la volta curta (quina diferència d'estil no?)


Aquí tenim en Roger l'Escoletero adoptat arribant a l'últim avituallament de la marxa, encara no sabia el que li esperava, pobre escoletero.


Fotos: Bikeno

Bé res més, fins al pollastre o no, ja ho veurem.









David.

1 comentario:

Gelu dijo...

David, te doy toda la razón, las set ermites sera un referente en cursas gironinas, no como otras que tienen más fama y eso que te cobran cinco euros más por la inscripción y encima si quieres repetir bebida con la butifarra te cobran un euro por cerveza o refresco