domingo, 17 de julio de 2011

IV MARXA BTT VILAÜR

Ambient a la sortida


Bé, companys ja està resolta aquesta marxa de btt en aquest petit poblet de l'Alt Empordà, semblava que aquest poble era un pèl lluny desde Sant Feliu de Guíxols però la veritat és que el trajecte tant d'anada com de tornada no s'ha fet gens llarg, es un punt a favor per poder tornar l'any que ve.
Avui a la cursa ens hem dividit en dos grups en Fredy i els dos Davids a la curta i l'Àngel, en Miquel i en Jordi a la llarga. A la volta curta el circuit (casi tot compartit amb els de la llarga) ha estat molt divertit, amb molt de corriol, sense deixar-te descansar gaire, aquí en aquest terreny no tenen cotes de molta alçada i t'obliga a pujar i baixar continuament sense tenir temps de poder descansar, però això si, sense oblidar-se del regalet de torn, una pujada per una línea que ja us podeu imaginar,
Dels avituallaments no en puc parlar, el de la curta ni le vist i el de la llarga no hi he arribat (baixa forma). De la volta llarga només puc comentar el que m'han explicat els companys que l'han fet i d'alguns comentaris d'altres participants, ha estat bastant més dura que la part de la curta i amb la mateixa tònica de pujar i baixar sense parar (he fet rima), el que si he escoltat a tothom algun comentari es a l'hora de travessar el riu, es veu que ha sigut bastant espectacul.lar. Sembla pels comentaris dels companys que el circuit que han fet els de Vilaür té un altre punt per tornar l'any següent.
Entrem en l'apartat del nostre esforç físic a la curta en David ha entrat tercer i en Fredy i jo 13er i 14er (i no feu la gràcia de dir si en corrien només quinze que en Fredy s'ha portat molt bé avui, la propera anirem amb els "pros".). A la llarga en Miquel ha arribat amb molt bon temps i darrera seu l'Àngel (que està en molt bona forma) després ha entrat en Jordi estrenant bici i que ha tingut molt bones sensacions amb aquesta nova "montura".
En Miquel a l'arribada, els primers comentaris buff!!.. la segona part ha sigut un pèl dura
L'Àngel i en David comentant abans de la sortida

Al final, com sempre, una bona butifarra, un glopet de cervesa, una mica de fruita i........SAMARRETA!!! ja era hora, pensava que passaria l'estiu sense estrenar-ne una. (un punt més per l'any que ve).
Aqui teniu la foto del grup d'aquesta marxa avui sis corredors hi ha hagut una baixa d'ùltima hora, gastrointeritis crec, un altre per feina i un altre també per feina, per molta feina.
En aquestes marxes tothom domina la bici a la perfecció (o casi), però el que es fer fotos.... un dia ens tallen la meitat del grup, un altre els caps, avui toca sortir moguts.


Som-hi a entrenar i fins a les Ermites que estan a tocar. David


4 comentarios:

angel9008 dijo...

Ante todo felicitar a la organización, por el recorrido de la marcha, (fantastico), la buti y cervezas despues de la prueba, el regalo (samarreta), y sobre todo el remojón en el rio Fluvia,
nos vemos el año que viene.
Saludos
Gelu

Nava dijo...

Buena marcha compañeros, divertida y muy guapa, haber si nos encontramos en otras y el David se hace la larga, ok? un saludo a todos !!

Anónimo dijo...

gràcies en part a la feina dels organitzadors de la cursa Despertaferro de Bàscara en un bon tram de corriols van passar per on es va realitzar aquella cursa mesos avanç

DAVID (modaxa) dijo...

Company, nosaltres no som d'aquesta zona i no hem anat mai a la cursa Despertaferro de Bàscara, per cert no descartem la propera edició de la vostra cursa poder venir i disfrutar-la, per això tambè us dono les gràcies a la feina feta perquè realment vam disfrutar molt tots els companys que vam anar a Vilaür.