domingo, 19 de junio de 2011

7ª MARXA POPULAR VILOBÍ D'ONYAR

Aquesta setmana hem decidit anar a la 7ª Marxa popular a Vilobí d'Onyar "Els tres campanars", aquesta si que ha sigut una marxa popular, popular, popular si a vegades ens queixem de les dureses dels recorreguts en aquesta marxa d'avui podem tots estar contents, a part de dues o tres pujades tot a sigut el 100x100 ciclable i amb un recorregut molt divertit i ràpid
. Hem començat amb una sortida neutralitzada (com els professionals) fins a trobar el primer camí on de seguida hem fet un puja i baixa seguint una línea elèctrica on algú dels nostres ha tingut un petit "incident" amb una de les basses d'aigua i fang sense més conseqüències que un cop en una de les cames. Els altres bé en Joan i en Jordi han sortit com bales i fins l'arribada no els hem tornat a veure, la resta hem fet dues parelles l'Angel amb en Kiki i jo amb en Fredy.
Tot el recorregut ha estat bastant entretingut amb alguna pujada un pèl dura però curta, vegeu l'exemple on tenim en Kiki alies "Absalon" patint la duressa espantossa del recorregut (només eren 50 metres)

 Després hem entrat per una sèrie de corriols i camins dins de bosc molt divertits, torna a pujar i torna a baixar i torna a pujar i torna a baixar, hem resseguit camps de blat, avellaners i altres conreus, la veritat que ha estat un recorregut molt divers i entretingut un pèl curt (personalment crec que uns deu km. més no farien mal a ningú.).

Així com a la cursa de Quart vam tenir l'avituallament casi al final de la cursa avui ens han sorprès amb dos avituallaments amb tant sols dos kilomètres de distància!!! però molt ben equipats, aigua, cola, fruits secs, gominoles, meló, taronja......... molt bé.
Final de recorregut suau per camí asfaltat i arribada al poble butifarra,  recollida d'obsequi, uns mitjons (bé, em feien falta uns) però segueixo preferint la samarreta.
Aquí una foto del grupet.........abans de la sortidaL'Àngel i en Jordi comentant algunes de les incidències a la cursa, dir que avui en Jordi ha guanyat en Kiki, veurem a la propera com serà la revenja...


Molt bé companys fins a la propera aviam que podem explicar.
David, reporter btt de TOTGAS

2 comentarios:

angel9008 dijo...

Buena cronica David, como la cursa,
espero que la proxima no tarde mucho.

Gelu

Anónimo dijo...

o sea tete de la course joan y jordi
poursuivant david y fredy
y arriere du peloton kiki y angel