domingo, 11 de abril de 2010

ELS BOSCOS QUEDARAN NETS

Avui l'Angel i jo (David) hem sortit una estona a rodar uns quans quilometres per preparar la marató dels Monegros i com sempre al final  ens hem embolicat a buscar nous camins. Ens hem endinsat a les Gavarres i que ha passat? dons al cap de casi una hora no teniem ni idea de per on trobar la carretera de Romanyà, al final hem vist la llum al final del tunel (bé més aviat el camí correcte) i cap a casa que fem tard.
En total 60km. però que a mi se m'han fet molt llargs. Una de les alegries que hem tingut es que hem pogut comprovar de que la neteja dels boscos s'ha començat a fer (com podeu veure a les dues fotos).
A part de l'esforç que han fet amics com els del club btt de L'Escoleta i companys seus, que han netejat quilometres de corriols, gent anónima que va retirant el que pot per els camins on passa, el grup de natura Sterna que també han fet sortides per netejar les vies que porten a les fonts de Castell d'Aro, els caçadors que aquesta setmana han sortit per fer una neteja de camins, a part de l'esforç de tothom per deixar-ho tot com abans i minimitzar el perill d'incendis aquest estiu necessitem d'empreses especialitzades i sembla que s'han possat en marxa a veure si podem tenir un estiu tranquil.

Salut i força btt !!!!!



montanya de branques triturades per compostatge



troncs ideals per practicar trialeres!!!!!


2 comentarios:

David dijo...

Molt bé la sortida, 60 km més y ya heu fet el monegros.
David Fernandez
Manager.

angel9008 dijo...

Esta la tenemos que repetir,
a sido guapa.