lunes, 15 de marzo de 2010

DESTROSSA ALS NOSTRES CORRIOLS


Aquest diumenge hem anat l'Àngel i jo (modaxa) a fer un tomb pels camins i corriols on normalment ens divertim amb les bicis, hem quedat acollonits de com ha quedat tot el bosc, totalment destrossat, branques, troncs trencats i caiguts per tot arreu, tot està impracticable pel nostre esport, ens caldran uns quants dies, setmanes, fins i tot mesos per poder tenir tots els camins i corriols com els que teniem abans de la "gran tempesta". Bé tot serà questió de temps i feina per tornar a la normalitat.
La sortida va ser prou divertidan neu, fang, branques d'arbres i tot sovint arbres sencers enmig del cami, parar i arraconar tot el que es podia per tal de que altres companys puguin baixar o pujar. Reestablir la normalitat en els nostres boscos es una feina entre tots i cadascú ha de posar un granet de sorra dins de les seves possibilitats.



AVIAM SI HO PODEM ARREGLAR ENTRE TOTS.ORG



4 comentarios:

Nava dijo...

Llorar es lo que hay que hacer y una vez acabadas las lagrimas, comenzar a trabajar, l´escoleta se pone las pilas, deja las btts en el garaje y afila el hacha y la sierra para las próximas salidas, señores hay que limpiar esto, poco a poco, pero entre todos, hay que limpiarlo. Un saludo companys.

Anónimo dijo...

Si cada una de nosotros, al pasar, sacamos unas ramas del camino todo volveria a su normalidad.
Espero que cuando vayamos todo el bosque esté en normalidad.
Ánimos!!!

David F.A

angel9008 dijo...

Pues hoy despues de trabajar, hemos salido miguel y yo y todo sigue igual, me da la impresión de esto va para rato, ya que hay no se hasta que punto rozamos la ilegalidad si nos metemos a limpiar el bosque por nuestra cuenta.
Saludos

Pipo dijo...

diumenge comencerem nosaltres, ja ens posarem en contacte. Vinga que algo arreglarem collons !!