lunes, 21 de diciembre de 2009

REPTE COMPLERT



Senyores, senyors repte complert. La marxa per parelles de Llagostera 2009 l' hem acabat satisfactòriament, després de dubtar per culpa de la temperatura gèlida de la zona de la cursa i no es broma mireu la que marcaba el cotxe arribant a Llagostera.


Vam arribar al pavelló de Llagostera amb 6 graus sota zero, bastant d'ambient però es veia que les baixes temperatures havien fet enrera molta gent incloent el nostre segon equip que estaba ben calentet en els seus respectius llits (ells s'ho van perdre).

Sortida a les 9,30 després de les primeres pujades ens sobraba la mitad de la roba, un circuit molt maco, divertit i ben marcat, vam anar a un bon ritme acabant com a vuitena parella classificada de la volta curta amb un temps de 1h. 42m. per fer 21km., (encara no estem entrenats per les llargues).

Arribada, butifarrada, obsequi i una estona xerrant amb els companys, ens ho vam passar molt bé l'Angel i jo (David modaxa) fent aquesta cursa va ser molt divertida i des d'aqui felicitar a l'organització pel treball que van fer.

Que comptin amb nosaltres per l'any que vé


Per acabar vull felicitar en el nom del club Totgas a totes les persones que llegeixin aquest blog un:


BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

Salutacions
David (modaxa)

2 comentarios:

angel9008 dijo...

Pues lo mismo que dice David.
Felices Navidades y prospero año a todos.
La marxa de Llagostera perfecta en todos los sentidos. la organización de 10, circuito bien marcado, avituallamientos muy completos, almuerzo: buen bocata y bebida la que quisieses, recuerdo de la cursa ok.
y lo mejor de todo ha sido estar rodeado de los mejores,: David Modaxa, Ada, Santi, Frances, Ruben, Fali Talavera and Company, Cristian Collados And Company Esteve, Mike, Etc etc.........

P.D.
He puesto falta de asistencia a L´escoleta y a los Apike.

Anónimo dijo...

Esta muy bien una octava posicion, el proximo año quiero veros en lo más alto del podio.
Felices fiestas y prospero año
David Fernandez