viernes, 26 de febrero de 2010

Las Torpados tienen competencia

Nuestro joven corredor David Fernandez, tiene un nuevo bolido de competicion adaptada a su forma de correr, que no van a dejar empaz a las Torpados. La nueva bici es una Storck de carbono (Rebel Carbon,Tecnologia Alemana), con una horquilla SID, montada con XT y XTR, con una tija NEWultimate, pedales Crank brother, frenos Avid...
Esperamos que le vaya bien la temporada.
 
 

miércoles, 17 de febrero de 2010

OPERACIÓ MARATÓ "LOS MONEGROS"

AQUEST DIUMENGE COMENÇARAN ELS ENTRENAMENTS AMB VISTA A LA PARTICIPACIÓ DELS BETETEROS DEL CLUB TOT GAS A LA MARATÓ DE BTT QUE ES CELEBRA EL DIA 1 DE MAIG A SARIÑENA (LOS MONEGROS).
ELS PRIMERS ENTRENAMENTS ESTARAN DEDICATS PER AGAFAR FONS (O SIGUI RÈS DE CORRIOLS, LLÀSTIMA) SERAN SORTIDES LLARGUES DE QUATRE O CINC HORES I AMB TRANQUI.LLITAT, EL MES D'ABRIL ENS DEDICAREM A FER LA DURADA DE LA PROVA, UNS 120 KM. AMB L'EXPERIÈNCIA DE DOS DELS NOSTRES COMPANYS (MIGUEL I DAVID) QUE ENS GUIARAN A L' ENTRENAMENT I POTSER PODREM ARRIBAR TOTS AL FINAL DE LA PROVA.
FINS DIUMENGE!!!!!

DAVID (MODAXA)

miércoles, 3 de febrero de 2010

GRÀCIES COMPANYS

UN MISSATGE D'AGRAÏMENT PER ELS COMPANYS DE L'ESCOLETA QUE AQUEST DARRER DIUMENGE ENS VAN FER PASSAR UNA MOLT BONA ESTONA, PLENA DE CONSELLS TAN DE CONDUCCIÓ COM DE MECÀNICA, UNA MICA DE SUOR I PATIMENT I NOUS CAMINS I CORRIOLS PER PODER PRACTICAR AQUEST MAREVELLÓS ESPORT.

GRÀCIES DE NOU A TOTS PER LA VOSTRA PACIÈNCIA I ESPEREM PODER FER MÉS SORTIDES "LIGTH" AMB NOUS RECORREGUTS